SOBRE NOSALTRES

HISTORIA

Tothom desitja fer una feina que li agradi, fins i tot desitja amb més força, sentir passió per ella. Nosaltres ho hem aconseguit plenament.

El 1995 vàrem començar a crear un equip de professionals, VIA CATALANA, i uns anys després podem dir que desde el darrer xòfer fin la gerència, tots busquem la superació diaria, i amb la dedicació que això comporta, la transformem en la satisfacció de la feina ben feta.

En VIA CATALANA un objectiu únic ens uneix, aconseguir formar part del darrer engranatge de la cadena de producció dels nostres clients. La flexibilitat és una habilitat que ens proporciona el nostre tamany i ajuda al ajust perfecte de les necessitats especifiques de cada empresa amb qui col.laborem, sense que això comporti un encariment del producte-servei.

«Just a Temps» confirma la solidesa de la nostra estructura, la nostra identitat.

 

Així som a VIA CATALANA.

Raons de pes per triar-nos

 EFECTIVITAT EN TRANSPORT

El 90% dels lliuraments a França son amb “rendez-vous”, es a dir amb hora concertada. Durant l’any 2016, l’efectivitat va ser del 99’63%.

AVALATS PELS NOSTRES CLIENTS AMB MARCA DE PRESTIGI

Son a prop de 200 clients, molts d’ells amb marca de prestigi, els que ens avalan dia a dia, perquè saben que la seva mercadería está en molt bones mans.

SINISTRALITAT

En els anys 2015 i 2016, dels gairabé 3000 transports efectuats, només 1 de cada 1000, van tenir alguna incidencia durant el trajecte.

 ADAPTACIÓ REAL AL CLIENT

Ens adaptem en horaris de carrega, en documentacions del port, en discrecció comercial si cal, i el més important, en cost. No totes les mercaderies son iguals, no totes tenen el mateix valor, i nosaltres volem col.laborar sempre amb tot.

9-nou-2

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.